Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2012. szeptember 22., szombat

Kifordítható kislány táska

Mert valamelyik blogban azt olvastam, hogy minden nőnek kell egy táska...
Az úgy kezdődött, hogy a fiam repesve újságolta hét elején, hogy egyik kislány barátjától szülinapi meghívót kapott...E hét szombatja volt a nagy nap, tehát rövid úton ki kellett találni mi is legyen az ajándék. Én a saját készítésű ajándékok híve vagyok (erre gondolom már rájöttetek), adta magát, hogy ezen a hagyományon most sem változtatunk...

2012. szeptember 6., csütörtök

Blogajánló - Játéktervezők blog


Nemrég ismertem meg egy játékokkal, játéktervezéssel, játékok véleményezésével foglalkozó blogot. Mivel játszani jó, igényes játékokról hallani hasznos, a játéktervezésről olvasni pedig érdekes, ajánlom hát jó szívvel:
"Ha nem csak játszani szeretsz, hanem tervezni is... 
Ha érdekel hogyan, miért alakult ki egy játék... 
Ha szeretnél ötleteket kapni, vagy játéktervezőkkel találkozni... 

Nálunk van a helyed!


Minden, ami játéktervezés!"

2012. szeptember 4., kedd

Díjat kaptam - kétszer (LIEBSTER AWARD)


Némi kihagyás után először az elmaradásaimat szeretném pótolni. Még egy nyaralással, betegséggel, lakásfelújítással ezelőtt díjat kaptam Sucikától és Sutacicától. Köszönöm szépen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...