Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2013. április 14., vasárnap

Raklapból térelválasztó virágtartó

Raklap ötvenezredszer....
A net évek óta tele van jobbnál jobb raklapból készíthető ötlettel. Én is nagyon sokkal szemeztem, a két árválkodó raklapunkból azt sem tudtam melyiket valósítsuk meg. Aztán az élet megoldotta a dilemmát: szükségünk volt valamire, ami a zöldségágyást kicsit szeparálja a járdától, illetve a kert többi részétől, főleg azért, hogy a játék hevében a dédelgetett növénykéink ne essenek áldozatul.
A legegyszerűbb megoldásnak az tűnt, hogy a két raklapot egyszerűen összecsavarozzuk és élére állítva egy-egy cölöppel a földbe rögzítsük. Azért, hogy a rések között ne jöjjön ki a föld egy réteg geotextilt tűztünk rá.







Természetesen nem állunk most ilyen jól, a képek tavaly a beültetés után készültek, az idén sajnos még vártuk az igazi tavaszt a felvirágoztatással...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...